duminică, 28 iulie 2013

LENJERII DIN BUMBAC

Lenjerii de pat, lenjerie de pat bumbac, lenjerii de pat de lux


Va invitam sa alegeti modelul potrivit din multiplele modele de lenjerii de pat din Colectia 2013. Lenjeriile de pat sunt de calitate foarte buna. La noi gasiti cea mai variata gama de lenjerii, cele mai noi produse si cele mai inovatoare colectii de la producatori consacrati pe piata romaneasca.

Alegand unul din seturile de lenjerii prezentate, veti avea certitudinea ca spatiul dormitorului va deveni un loc special iar odihna in aceste minunate lenjerii de pat va fi una odihnitoare si revigoranta pentru a incepe o noua zi.

Modelele prezentate reprezinta recomandarea noastra, insa pentru a vedea oferta completa va invitam sa vizitati site-urile expuse prin bannerele de pe site

Lenjerii de pat bumbac 100%.

Oferte promotionale: lenjerii de pat, perne, pilote, cuverturi de pat
Oferte promotionale si reduceri din categoria asternuturi, lenjerii de pat, perne, pilote, lenjerii de pat pentru copii. Comanda online lenjerii de pat de bumbac.

Bumbacul

Este probabil cel mai confortabil si utilizat material. Tesaturile folosite pentru confectionarea lenjeriilor de pat poti fi: 100% din bumbac sau combinatii de bumbac cu alte materiale naturale (bambus, in) sau sintetice (modal, poliester). Este de preferat sa alegi o tesatura din bumbac pur deoarece se comporta bine la spalat, e placuta la atingere si absoarbe foarte bine umezeala corporala.
In ceea ce priveste tipul de bumbac, este recomandat bumbacul egiptean, recunoscut pe plan mondial ca fiind de cea mai buna calitate. De ce? Deoarece sezonul de vegetatie este mai lung decat in alte parti ale lumii, iar temperatura mai ridicata, toate acestea ducand la producerea de fibre de bumbac mai lungi si mai puternice.

Urmatorul pe scara calitatii este bumbacul Pima care a fost dezvoltat in sud-vestul Statelor Unite. Fibrele sale sunt aproape la fel lungi ca cele ale bumbacului egiptean. Specia ce creste in sud-vestul . SUA poarta denumirea de SuPima si este cea mai populara varietate.
In ceea ce priveste prelucrarea bumbacului, se recomanda alegerea unei tesaturi din bumbac pieptanat. Bumbacul pieptanat se refera la un proces de curatare care indeparteaza impuritatile si fibrele scurte, imbunatatind consistenta produsului finit. Practic, in loc sa avem un amestec de fibre lungi, medii si scurte, dupa pieptanare raman doar fibrele lungi, mult mai rezistente si valoroase. Aceasta tehnologie creste pierderile de materie prima si implicit pretul bumbacului si al produsului finit.


AsternuturiSiProsoape.ro